OM YAZ-BEAUTY

YAZ-Beauty er en dansk ejet webshop, vi tilbyder Skønhedsprodukter og herunder blandt andet kropspleje, makeup samt parfume produkter til mænd, kvinder og børn. Vi har garanteret ægte mærkevare produkter, til konkurrence dygtige priser.

For at tilbyde vores kunder top mærkevare produkter til reducerede priser, har vi valgt at have et fjernlager i EU hvorfra produkterne sendes.

Vores leverandør er beliggende i EU, og derfor underlagt EU regler. Dette betyder at vi kan garantere at vores produkter er ægte , og da produkterne sendes fra et andet EU land vil der  ikke vil blive pålagt told eller moms udover den pris du som kunde ser på webshoppen.

Vi er pt. fungerende som webshop alene, uden fysiske butikker i Danmark.

Som ny virksomhed bestræber vi os på at vinde kunders tillid ved at tilbyde et højt service niveau, samt konkurrence dygtige priser.

Yaz-Beauty har ikke noget krav om betalt medlemskab, for at tilbyde kunderne store rabatter. Hos Yaz-Beauty kan alle handle til samme lave priser, Som registreret kunde, kan du dog opnå gratis fragt ved køb over Kr. 450.- pr ordre.

Behov for yderligere info?
skriv på mail@yaz-beauty.dk

Kontakt os

Spørgsmål og svar

Persondatapolitik

Handelsbetingelser

Skriv et svar